Επίθεση με βιτριόλι: Ο “Γολγοθάς” των χειρουργείων για την Ιωάννα συνεχίζεται – Η κατηγορούμενη δεν έχει μιλήσει ακόμη

Την ώρα που η Ιωάννα συνεχίζει να βιώνει το δικό της “Γολγοθά” και υποβάλλεται στο ένα χειρουργείο μετά το άλλο μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η 35χρονη κατηγορούμενη δεν έχει μιλήσει.


Η κατηγορούμενη βρίσκεται στις φυλακές και ακόμη δεν έχει απολογηθεί ακόμη για το τι έγινε στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.


Το έκτο χειρουργείο


Στο έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο χειρουργείο υποβάλλεται η 33χρονη Ιωάννα που είχε δεχθεί την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματά της.

Η νεαρή γυναίκα θα υποβληθεί σε ακόμη ένα χειρουργείο στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε μια προσπάθεια να αποκατασταθούν τα εγκαύματα που της έχει προκαλέσει το βιτριόλι.

Σύμφωνα με το Star η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο στις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης για να χειρουργηθεί στην αριστερή πλευρά, σε μάτι, λαιμό και στέρνο, τα σημεία δηλαδή όπου δέχτηκε το βιτριόλι από την 35χρονη.

Στο πλευρό της η μητέρα της


Όπως αναφέρουν οι γιατροί της κοπέλας αυτό είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο χειρουργείο καθώς τόσο η κατάσταση της υγείας της όσος και η ψυχολογία της δεν είναι στο καλύτερο σημείο, μετά από τόσο καιρό νοσηλείας.

Πρώτο στόχος των γιατρών είναι να σωθεί το μάτι της, ενώ θεωρούν πως το νεαρό της ηλικίας της θα βοηθήσει πιο γρήγορα στην ανάρρωσή της. Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται μέρα νύχτα η μητέρα της.

Προηγούμενο άρθροΤα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17/7)
Επόμενο άρθροΠασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει τον άγριο καυγά του με τον Μουζουράκη: “Κόντεψα να τον πνίξω”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ