«Δάκρυσε» ο Βόλος στην κηδεία του Μάγγου (video)

Λαοθάλασσα στο «τελευταίο αντίο , του Βασίλη Μάγγου το απόγευμα της Πέμπτης , ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη Δευτέρα ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Βόλο.  

Η εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος που συνέρρεε ακόμη και μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας που ένιωσε την ανάγκη να πει το τελευταίο αντίο στον 26χρονο

Ο θάνατος του 26χρονου προκάλεσε αντιδράσεις από τον συσχετισμό του με την ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί πριν από ένα μήνα από αστυνομικούς. Η ιατροδικαστική έκθεση απέδωσε τον θάνατό του σε οξύ πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται τις επόμενες ημέρες και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

«Ας μη νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα»

 Μετά το τέλος της τελετής και αφού οι στενοί συγγενείς του μίλησαν και απήγγειλαν στίχους που είχε γράψει συγγενικό του πρόσωπο, για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο 26χρονο, οι γονείς και η αδελφή του κάλυψαν τα πρόσωπά τους με μια φωτογραφία του Βασίλη και με δημοσιεύματα εφημερίδας που είχε φωτογραφία από τον ξυλοδαρμό του πριν ένα μήνα από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο πατέρας του είχε καλύψει το πρόσωπο με μια φωτογραφία του παιδιού του που έγραφε ό,τι είχε γράψει ο γιος του: «Ας μη νικήσουμε, θα πολεμάμε πάντα» και η μητέρα και η αδελφή του φωτογραφίες δημοσιεύματος που έδειχναν τον νεαρό πεσμένο, να τον χτυπούν αστυνομικοί έξω από τα Δικαστήρια, με τίτλο του ρεπορτάζ «δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

Δείτε το video :

Διαβάστε επίσης :

Σε οξύ πνευμονικό οίδημα οφείλεται σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ,ο θάνατος του Βασίλη Μάγγου

Προηγούμενο άρθροΥΠΟΙΚ-Covid19: Πρόγραμμα «Γέφυρα» για επιδότηση δανείων με υποθήκη στην κύρια κατοικία.
Επόμενο άρθροΑυθαίρετα: Έως πότε πρέπει να γίνει η τακτοποίησή τους – Ποια τα πρόστιμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ