Στην τελική ευθεία οι απολογίες για τους ισολογισμούς της Folli Follie

Για τα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου, προγραμματίζονται οι ανακρίσεις για την υπόθεση  των καταγγελομένων ανακριβών οικονομικών στοιχείων που εμφάνιζε η Folli Follie, έως τις αρχές του 2018, προκειμένου να έχει καλή χρηματιστηριακή εικόνα.

Η 35η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για την οποία έχουν ασκηθεί διώξεις για βαρύτατα κακουργήματα, έχει διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων, από 16 σε 30.

Χθες, στο ανακριτικό γραφείο εμφανίστηκαν ο ιδρυτής του Ομίλου, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος και ο γιος του, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι κλήσεις για τους Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο αφορούν στα κακουργήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων, της χειραγώγησης της αγοράς, της εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας.

Η σύζυγος του ιδρυτή του Ομίλου αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απάτης, της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων και της χειραγώγησης της αγοράς.

Προθεσμίες για τις απολογίες τους, είτε για τα τέλη Αυγούστου είτε για τις αρχές Σεπτεμβρίου, έχουν λάβει και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, δύο από τους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια. Πρόκειται για δύο στελέχη της θυγατρικής του Ομίλου στην Ασία, για τους οποίους αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 24χρονης δασκάλας από νευρική ανορεξία.
Επόμενο άρθροΣτην τελική ευθεία οι απολογίες για τους ισολογισμούς της Folli Follie

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ