Μαρία Ιωαννίδου: Τι απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν παντρεύεται για την σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να απαντήσει σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν παντρεύεται για να μη χάσει τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού.

“Έχω τάξει στον Φρέντυ να πεθάνω Γερμανού, θέλω να έχω το επώνυμό του. Έτσι θέλω να πεθάνω, είμαι ταγμένη. Εκείνος ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου, ο καθοδηγητής μου, ογκόλιθος” δηλώνει για άλλη μια φορά η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στο “Λοιπόν” και αποκαλύπτει τι της είχε πει ο αείμνηστος Φρέντυ Γερμανός πριν πεθάνει.

«Του είχα πει ότι εγώ θέλω να γίνει έτσι. Εκείνος τότε μου απάντησε: “Όχι παπάκι, εσύ είσαι πολύ νέα, πρέπει να βρεις έναν νέο άντρα παρακάτω”. Δεν ήξερα ότι θα πεθάνει, δεν μου το έλεγε για να μην με πονέσει, ήξερε ότι δεν θα το αντέξω. Έλεγε: “ Όταν έρθει η στιγμή, θα γεράσω μαζί σου, επειδή είμαι ο μεγάλος της… παρέας”. Στη συνέχεια μου είπε ότι είναι πολύ άρρωστος και να σκεφτώ σιγά-σιγά να βρω έναν νεότερο, κοντά στην ηλικία μου».

Προηγούμενο άρθροΜεταμόρφωση τώρα: Πως θα ήταν ως άντρες Μενεγάκη-Σκορδά και ως γυναίκες ο Αργυρός και ο Μουτσινάς;
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ